jueves

Parada Sant Jordi 2010



Enguany la nostra ONG Codenaf-Catalunya (Cooperación y Desarrollo en el Norte de África) disposem d'una parada de Sant Jordi a la Rambla de Salt.



Codenaf-Catalunya es caracteritza per fomentar la convivència i la interculturalitat a través de la organització de diferents actes per l’aproximació cultural, així com també els espais de les trobades. En resum, sensibilitzar al ciutadà d’origen immigrant de la nova realitat i donar un servei de recolzament al col·lectiu immigrant.



El nostre objectiu primordial amb aquest parada és poder compartir un dia tan emblemàtic i cultural amb la població saltenca, alhora de poder fer difusió de la nostra ONG, donant a conèixer projectes i activitats que duem a terme i animant a la gent a formar-ne part.



Així doncs, ens podreu trobar al llarg del dia a la Rambla de Salt, on a part d'oferir llibres i roses de Sant Jordi, també hi haurà un taller de punts de llibre (Escriu el teu nom en àrab), un taller de tatuatges de henna i una gran varietat de productes artesanals d'origen marroquí per poder comprar. La diada clourà amb una petita mostra de música àrab en directe.



I dit tot això...us convidem a venir i conèixer-nos millor!!


Feliç diada i que rebeu moltes roses i molts llibres!

No hay comentarios:

Publicar un comentario