martes

40 Ordinadors per Codenaf catalunya van cap al Marroc en aquest més d´Agost




L’Institut Carles Rahola de Girona ha fet una donació de 40 ordinadors a la nostra ONG Codenaf-Catalunya, destinats a les escoles del municipi de Bab Taza, a la província de Xauen, en el marc d'un conveni entre l'Ajuntament de Girona i aquest poble.

El dia 26 de juliol un grup de voluntaris i voluntàries de Codenaf-Catalunya a primera hora del mati van fer possible aquesta aportació, carregant els ordinadors en el seus cotxes personals.

El proper dia 16 d’agost aquests ordinadors sortiran cap al Marroc juntament amb els dos autobusos de cooperació que ens va donar l’Ajuntament de Girona destinats al mateix municipi per a fins escolars.

Codenaf-Catalunya i el seu equip agraeix la donació de l’Institut Carles Rahola per la cooperació solidaria i anima a altres instituts i escoles a obrir una finestra solidaria cap al sud, potenciant l’intercanvi d’experiències i la cooperació mútua entre escoles de Xauen i de Girona.

Aquest intercanvi d’experiències i cooperació entre escoles i docents fa anys que es treballa i es potencia des de Codenaf- Catalunya, i properament us explicarem que preparem per enguany.

No hay comentarios:

Publicar un comentario