domingo

Fira de contes del món


Des dels objectius de CODENAF es contempla treballar per a millorar la cohesió social i la convivència ciutadana. És per això que l’activitat forma part de tota una jornada lúdica que es desenvoluparà el dia 23 de juliol de 2010.
El grup CODENAF-CATALUNYA DE SALT aposta per consolidar aquesta jornada com a part de la programació anual de les seves activitats, alhora que també de la Festa Major del poble. Ens agradaria una festa de totes i tots i de totes i per a tots, no només en paraules, sinó amb una voluntat inclusiva real de les diferents comunitats que integren la comunitat saltenca. Fins al moment
Des de la vessant cultural, cal tenir en compte la importància de la tradició oral dels pobles com a font de saviesa popular. Els contes en són una part bàsica d’aquesta riquesa cultural que volem contribuir a fer perdurar al llarg dels temps.
Aquesta activitat tracta de cercar la implicació de gent del poble en aquesta tasca, fent un recull comunitari de contes del món en viu i en directe, de forma compartida. Alhora vol ser una mostra de les possibilitats de construir des de diferents cultures, conjuntament i en positiu.
Duració del conte i de l’activitat

DESCRIPCIÓ
Es tracta d’explicar contes originaris de diferents racons del món, fent participar diferents persones i entitats, del municipi preferentment.
Cadascú escollirà quin conte i de quina manera l’explicarà i s’encarregarà de preparar-lo i de dur el material que farà servir.
Opcions d’explicar de forma lliure: narració, representació amb titelles, escenificació teatral senzilla, ... com es vulgui, hi ha tot un ventall obert de possibilitats.
Es pot participar de forma individual o en grup, persones de qualsevol edat, tothom qui ho desitgi.
Per tal de facilitar l’organització de l’activitat, us agrairíem féssiu una inscripció prèvia al mail codenafcatalunya@gmail.com , fent constar el nom i dades sobre la proposta de conte.
Per a més informació contactar al mateix mail.

No hay comentarios:

Publicar un comentario